SPORT TALENT 2016

dsc_4704dsc_4712

Ieder jaar worden er in Wageningen de sport verkiezingen gehouden. Dit jaar was ik genomineerd voor sporttalent 2016 in de categorie van 13 tot 16 jaar.

Gisteravond, op 12 december, was ik samen met mijn familie, vrienden en spelers van de Kantjils naar de Patio gegaan om daar misschien wel een prijs mee naar huis te mogen nemen. Het was al geweldig dat ik genomineerd was naast een paar heel bekende sporters, Annemiek van Vleuten en Jan Groenendijk, die ook sportvrouw en sportman van het jaar zijn geworden.

Samen met Anna Martinez (andere genomineerde, schaakster) ging ik het podium op, na vragen beantwoord te hebben, kreeg ik van Hans Kuiper (voorzitter van de sport raad) de prijs van sporttalent 2016  in handen.

Naderhand werd ik nog gevraagd voor een interview met de Stad Wageningen te doen. Het was een geweldige ervaring. De volgende ochtend stond ik ook al gelijk in de Gelderlander en Stad Wageningen. Ik heb nu een prachtige nieuwe ervaring erbij die mede mogelijk is gemaakt door mijn sponsoren en coach. Bedankt FZ Forza en Adelaer Real Estate voor het vertrouwen in mij, en bedankt Ilse Van De Burgwal voor de ondersteuning die je me tot nu toe hebt gegeven.